La meva sessió CaminsDESKTOP s'ha tancat. Què ha passat?

Les sessions tenen un temps de vida màxim de 8 hores. Passat aquest temps, es mostra un missatge d'avís i la sessió es tanca al cap de 5 minuts.

Si necessiteu treballar durant més temps, podeu reiniciar l'escriptori virtual per tal de tornar a disposar de 8 hores.

Aquesta mesura és necessària per a evitar que quedin sessions orfes i s'ocupin recursos innecessàriament.